Προγράμματα Χρηματοδότησης που τρέχουν τώρα:

ABEC's Blog

Νέος νόμος ΕΣΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

Δημόσια Διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Διαχείριση, Έλεγχος και Εφαρμογή Αναπτυξιακών Παρεμβάσεων για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020»

Εισάγουμε σε δημόσια διαβούλευση την πρόταση νόμου «Διαχείριση, Έλεγχος και Εφαρμογή Αναπτυξιακών Παρεμβάσεων για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020».

Περισσότερα...

Επιχορηγήσεις μέσω ΕΣΠΑ για αντικατάσταση του πετρελαίου με φυσικό αέριο σε κατοικίες

E-mail Εκτύπωση PDF

Επιχορήγηση του κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου σε κατοικίες, προς αντικατάσταση των υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου, με στόχο τη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων μέσω της βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των συστημάτων θέρμανσης των κατοικιών ανακοίνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ “Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη”.

Περισσότερα...

Νο1 στην παραγωγή αιολικής ενέργειας οι ΗΠΑ – Ακολουθούν Κίνα, Γερμανία

E-mail Εκτύπωση PDF

Σε leader στην παραγωγή ενέργειας από αιολικά αναδεικνύονται οι ΗΠΑ, με την Κίνα να ακολουθεί στη 2η θέση και τη Γερμανία στην 3η.

Όπως επισημαίνει η Αμερικανική Ενωση Αιολικής Ενέργειας (AWEA) -ο αντίστοιχος αμερικανικός EWEA- οι ΗΠΑ παράγουν αιολική ενέργεια ικανή να τροφοδοτήσει περί τα 15,5 εκατ. νοικοκυριά, ενώ ουσιαστική ώθηση για την επίτευξη ρεκόρ παραγωγικότητας στον κλάδο έδωσε ο νέος νόμος περί φορολογικών ελαφρύνσεων στην παραγωγή (Production Tax Credit), παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε αρχικά η εφαρμογή του.

Περισσότερα...

Διεθνής Τύπος: Δύσκολες και επίπονες οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για την Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

Στην κρισιμότητα των διαπραγματεύσεων συγκλίνουν τα δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου με τα αμερικάνικα και βρετανικά μέσα να δείχνουν πιο αισιόδοξα για συμφωνία με την τρόικα και τα γερμανικά πιο συγκρατημένα σχετικά με την πορεία των συναντήσεων στο Παρίσι.

Πιο συγκεκριμένα το Reuters με δημοσίευμά του επισημαίνει ότι «ο Αντώνης Σαμαράς χρειάζεται μια συμφωνία με τους δανειστές καθώς ο έλληνας πρωθυπουργός θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή τον υποψήφιό του στις Προεδρικές Εκλογές τον Φεβρουάριο για να μην αναγκαστεί να προκηρύξει πρόωρες εκλογές και ελπίζει ότι η έξοδος από το πρόγραμμα διάσωσης θα βοηθήσει να κερδίσει αρκετή υποστήριξη για να επιβιώσει στην ψηφοφορία».

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 333

You are here: ABEC's Blog