Προγράμματα Χρηματοδότησης που τρέχουν τώρα:

ABEC's Blog

Icahn: Έρχεται "μεγάλη διόρθωση" τα επόμενα χρόνια

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Carl Icahn δεν προβλέπει μία δραματική πτώση των αγορών προς το παρόν, αλλά ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής εξακολουθεί να προειδοποιεί για ένα sell-off τίτλων στα επόμενα 3-5 χρόνια, όπως δήλωσε χθες στο Reuters. 

«Εξακολουθώ να είμαι ανήσυχος ότι μία ημέρα θα δείτε μία παύση όπως αυτή που είχαμε λίγες εβδομάδες πριν» δήλωσε ο Icahn στο πλαίσιο του συνεδρίου Reuters Inverstment Outlook Summit που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, συμπληρώνοντας ότι «δεν θα επιστρέψει». 

Περισσότερα...

Β΄ φάση επέκτασης Δικτύου Διανομής Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης

E-mail Εκτύπωση PDF

Σύσκεψη με θέμα την επέκταση δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης της Μεγαλόπολης (β’ φάση) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη, του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Διονύση Παπαδόπουλου, του Προϊσταμένου του  ΕΥΔΕΠΠΕΡΑΑ κ. Μαμαλούγκα Νικόλαου και στελεχών του ΥΠΕΚΑ και του ΥΠΑΑΝ.

Περισσότερα...

Προδημοσίευση έξι (6) Δράσεων με συνολική προβλεπόμενη Δημόσια Δαπάνη 123.000.000 ευρώ

E-mail Εκτύπωση PDF

Στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας  και η ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ, προχωρούν στην Προδημοσίευση έξι (6) Δράσεων με συνολική προβλεπόμενη Δημόσια Δαπάνη 123.000.000€.

Στα κείμενα που κοινοποιούνται γίνεται προσπάθεια να κεφαλαιοποιηθεί η εμπειρία που αποκτήθηκε στις Δράσεις του ΕΣΠΑ 2007-2014 με έμφαση στο παραγόμενο αποτέλεσμα και γνώμονα την απλούστευση των ακολουθούμενων διαδικασιών.

Περισσότερα...

Η ΕΤΕΑΝ χρηματοδοτεί την επιχειρηματική επανεκκίνηση των μικρομεσαίων

E-mail Εκτύπωση PDF
Η ΕΤΕΑΝ Α.Ε., ως διαχειρίστρια του Ταμείου Επιχειρηματικότητας, θα καταβάλει σταδιακά συνολικό ποσό 275 εκατ. ευρώ και όλες οι συνεργαζόμενες τράπεζες θα καταβάλουν σταδιακά συνολικό ποσό 275 εκατ. ευρώ.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του Ταμείου Επιχειρηματικότητας της ΕΤΕΑΝ Α.Ε., έχει συσταθεί Ταμείο Δανειοδοτήσεων για τη χρηματοδότηση ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με ευνοϊκούς όρους, μέσω της δράσης «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση».
Περισσότερα...

Σελίδα 6 από 333

You are here: ABEC's Blog