Προγράμματα Χρηματοδότησης που τρέχουν τώρα:

ABEC's Blog

Alpha: Πολλά οφέλη για την Ελλάδα από το φθηνό πετρέλαιο

E-mail Εκτύπωση PDF

Σημαντικά κέρδη για την Ελλάδα σε τουλάχιστον τρεις τομείς φέρνει η πτώση των πετρελαϊκών τιμών, σύμφωνα με την Alpha. Oι επιδράσεις σε εμπορικό ισοζύγιο κι ιδιωτική κατανάλωση. Οι συνέπειες της ρωσοουκρανικής κρίσης για τη χώρα.

Alpha Bank: Πολλά οφέλη από το φθηνό πετρέλαιο - «Μπόνους» και το χαμηλό ευρώ

Η εξασθένηση του ευρώ και η υποχώρηση των τιμών του πετρελαίου διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα λόγω μείωσης της φορολογίας, ασκούν θετικές επιδράσεις στην οικονομική δραστηριότητα, αναφέρει στο εβδομαδιαίο δελτίο της η Alpha Bank ΑΛΦΑ +1,21%.

Περισσότερα...

"Βόμβα" ΣτΕ προς ΥΠΟΙΚ: Αναπροσαρμόστε τις αντικειμενικές αξίες!

E-mail Εκτύπωση PDF

Να αναπροσαρμόσει εντός έξι μηνών τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων υποχρεώνει το υπουργείο Οικονομικών απόφαση "βόμβα" του Συμβουλίου της Επικρατείας! 

Το ΣτΕ γνωμοδότησε και καλεί το υπουργείο Οικονομικών να αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες, δίνοντας του περιθώριο έξι μηνών μετά από προσφυγή που έγινε από στελέχη, φίλους και τον Πρόεδρο της Δράσης Θόδωρο Σκυλακάκη, με δικηγόρο τον Αντιπρόεδρο της Δράσης Τάσο Αβραντίνη. 

Περισσότερα...

Πρόβλημα χρηματοδότησης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

Τις δυσκολίες πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τραπεζικό δανεισμό αποτυπώνει περιοδική έρευνα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Στην Ελλάδα καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό εταιρειών που ανακοινώνουν αύξηση των αναγκών τους για τραπεζικά δάνεια, στο 25%, αλλά και το υψηλότερο ποσοστό 32% των εταιρειών που δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην τραπεζική χρηματοδότηση. Ενώ την ίδια στιγμή, εταιρείες σε Ιρλανδία, Πορτογαλία και Ολλανδία εμφανίζουν μείωση των αναγκών για χρηματοδότηση.

Περισσότερα...

ΣτΕ: Συνταγματικός ο νόμος για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων

E-mail Εκτύπωση PDF

Αθήνα

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με πληροφορίες, έκρινε ότι είναι συνταγματικός και νόμιμος ο νόμος 4178/2013 για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, ενώ αντίθετα έκρινε αντισυνταγματική και μη νόμιμη μια μόνο διάταξη του επίμαχου νόμου.

Περισσότερα...

Σελίδα 8 από 333

You are here: ABEC's Blog