Προγράμματα Χρηματοδότησης που τρέχουν τώρα:

ABEC's Blog

Η μεγάλη ευκαιρία – Ο έλληνας φορολογούμενος μπορεί να αγοράσει με 68 εκατ ευρώ τραπεζικές μετοχές αξίας 3,23 δισ

E-mail Εκτύπωση PDF

Η αποτυχία των warants  που επωμίζεται ο μέτοχος είναι η μεγάλη επενδυτική ευκαιρία για τον έλληνα φορολογούμενο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον έλληνα φορολογούμενο πολίτη έφθασε. 

Το πολιτικό σύστημα να παραμερίσει, να παραμερίσει με σοβαρότητα,  τις πολιτικές διαφωνίες και αντιδικίες και να εκμεταλλευτεί την μεγάλη ευκαιρία. 

Ποια είναι η μεγάλη ευκαιρία; 

Περισσότερα...

Ξεμπλοκάρουν οι εισαγωγές αερίου μέσω Βουλγαρίας -Σύντομα οι δημοπρασίες ηλεκτρικού

E-mail Εκτύπωση PDF

Μέσα στο 2015 ευελπιστεί η ΡΑΕ ότι θα «ξεμπλοκάρουν» οι εισαγωγές φυσικού αερίου μέσω του βουλγαρικού δικτύου, κάτι που σήμερα είναι αδύνατο λόγω των προσκομμάτων που προβάλλει η γειτονική χώρα. Η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει να εισέλθουν στο ελληνικό σύστημα ποσότητες καυσίμου που προέρχονται από προμηθευτές και παραγωγούς, πέραν της Ρωσίας. Ταυτόχρονα, σε ρυθμιστικό επίπεδο, τέθηκε σε ισχύ χρονοδιάγραμμα που θα επιτρέψει τη λειτουργία στην Ελλάδα Εικονικού Κόμβου Διαπραγμάτευσης ποσοτήτων αερίου (virtual hub), ως οιονεί χρηματιστήριο, μέσω του οποίου θα μπορούν να γίνονται πράξεις.

Περισσότερα...

Αναμένοντας... την τρόικα

E-mail Εκτύπωση PDF

Μια ιδιαίτερα δύσκολη ισορροπία καλείται η ελληνική κυβέρνηση να πετύχει με την κλεψύδρα του χρόνου να μετρά αντίστροφα ως τις 8 Δεκεμβρίου και την ώρα που οι πιέσεις των δανειστών όλο και αυξάνονται.

Η ελληνική κυβέρνηση από την πλευρά της αναφέρει πως η αξιολόγηση της τρόικας θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου που είναι η συνεδρίαση του Eurogroup.

Περισσότερα...

Νέους Στόχους για τις Εκπομπές των Ρύπων τους Ορίζουν Ουάσιγκτον και Πεκίνο

E-mail Εκτύπωση PDF

Η Κίνα και οι ΗΠΑ, οι δύο πρώτες χώρες σε εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου παγκοσμίως, όρισαν σήμερα στο Πεκίνο νέους στόχους για τις εκπομπές των ρύπων τους, υπό την επιτακτική πίεση για μια παγκόσμια συμφωνία στη διάσκεψη για το κλίμα στα τέλη του 2015 στο Παρίσι.

Η Κίνα, η πρώτη σε εκπομπές ρυπογόνων αερίων στον κόσμο, έθεσε στόχο μια κορύφωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου "γύρω στο 2030" με την πρόθεση "να προσπαθήσει να φτάσει στο επίπεδο αυτό νωρίτερα," ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Περισσότερα...

Σελίδα 10 από 333

You are here: ABEC's Blog