Προγράμματα Χρηματοδότησης που τρέχουν τώρα:

ABEC's Blog

Φόρος μεταβίβασης ακινήτων στην τιμή του συμβολαίου

E-mail Εκτύπωση PDF

Σημαντική ώθηση στην κτηματαγορά δίνει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μειώνοντας από το 2015 τη φορολογία στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Στόχος είναι η προσέλκυση ξένων επενδυτών, μέσω της μείωση της φορολογίας των ακινήτων κατά την υπογραφή των συμβολαίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο της κυβέρνησης προβλέπει την αποσύνδεση του φόρου μεταβίβασης ακινήτων (ΦΜΑ) από τις αντικειμενικές αξίες.

Περισσότερα...

Γιατί πιθανολογείται ότι «δεν θα φορέσετε ποτέ τα Γυαλιά της Google»

E-mail Εκτύπωση PDF

O Σέργκεϊ Μπριν εμφανίστηκε στις 9 Νοεμβρίου 2014 χωρίς το Google Glass στην απονομή των βραβείων της NASA (2nd Annual Breakthrough Prize Awards). Στο παρελθόν, ο συνιδρυτής της Google δεν έχανε ποτέ την ευκαιρία να προβάλλει το πρότζεκτ σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. 

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του συνιδρυτή της Google Σέργκεϊ Μπριν χωρίς τα Γυαλιά του, η αναβολή της διάθεσης του Google Glass στο ευρύ κοινό το 2014 όπως είχε νωρίτερα προαναγγείλει, οι ανακατατάξεις στο προσωπικό του μυστικού εργαστηρίου που τα κατασκευάζει αλλά και οι επιφυλάξεις που εκφράζουν φανερά πλέον οι developers μετά την σιωπηλή απόσυρση της υποστήριξης μεγάλων επενδυτών, σκιαγραφούν σήμερα το θολό πλέον τοπίο γύρω από το, πάλαι ποτέ, περίφημο Google Glass.

Περισσότερα...

Ραντεβού στο Παρίσι για κυβέρνηση - τρόικα. Δεν αναμένεται ρομαντικό

E-mail Εκτύπωση PDF

Συνάντηση της ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ με τους επικεφαλής της τρόικας αύριο στο Παρίσι. Νέα αποστολή στοιχείων από την πλευρά της Ελλάδας

Στο Παρίσι μεταβαίνει η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα για να συναντηθεί, αύριο, με τους επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους εκπροσώπους των δανειστών και να εξετασθεί το πλαίσιο της «επόμενης ημέρας» από το νέο έτος.

Περισσότερα...

Υπάρχει ζωή στην Ιταλία για τα φ/β και χωρίς τα FIT

E-mail Εκτύπωση PDF

«Υπάρχει ζωή και χωρίς τα feed-in tarrif», υποστηρίζουν οι Ιταλοί φωτοβολταϊκοί παραγωγοί, οι οποίοι -σύμφωνα με την εταιρεία συμβούλων Elemens- το 2013 εγκατέστησαν χωρίς επιδότηση νέα φ/β ισχύος 727 MW.

Η συμβουλευτική εταιρεία σημειώνει ότι τα προηγούμενα έτη τα φ/β που εγκαθίσταντο χωρίς FIT έφταναν μόλις τα 70 MW.

Περισσότερα...

Σελίδα 3 από 333

You are here: ABEC's Blog