Εταιρικό Προφίλ

Η Athens Business Engineering Consulting - ABEC LP είναι μία εταιρεία παροχής τεχνικών, συμβουλευτικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών με αντικείμενο την ολοκληρωμένη διαχείριση, αδειοδότηση και κατασκευή ενεργειακών και λοιπών τεχνικών projects . Απαραίτητο  εφόδιο και αρωγός προς την κατεύθυνση αυτή αποτελεί η εμπειρία και η κατάρτιση των μηχανικών μας καθώς επίσης οι στρατηγικές συμμαχίες και συνεργασίας της ABEC LP με κορυφαία Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά  Ιδρύματα της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Εναρμονισμένοι πλήρως με τις ανάγκες της αγοράς και ακολουθώντας πιστά την τεχνολογική εξέλιξη σε κάθε τομέα, οι μηχανικοί μας σχεδιάζουν και προσαρμόζουν την υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου σε απόλυτη ταύτιση με τις ανάγκες του πελάτη-επενδυτή. Η κεντρική φιλοσοφία που διέπει τις αρχές λειτουργίας της εταιρείας μας είναι ο συνδυασμός της χρηματοδότησης και της υλοποίησης, ελαχιστοποιώντας το ρίσκο και δημιουργώντας τις πλέον στέρεες βάσεις για την μακροχρόνια βιωσιμότητα.

Αποτελεί δηλαδή η ABEC LP ένα “one stop shop” σύγχρονης αντίληψης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης. Ακριβώς κάτω  από αυτό το πρίσμα η ABEC LP από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της επιχείρησε να διαφοροποιηθεί στην προσέγγιση των πελατών της.

Πιστεύοντας ας ότι η χρηματοοικονομική αξιολόγηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την τεχνική ανάπτυξη και υλοποίηση, η υποστήριξη που παρέχουμε τόσο στο σχεδιασμό μιας επένδυσης όσο και στην υλοποίησή της γίνεται σε οριζόντια άμεση επικοινωνία και συνεργασία με τον επενδυτή και τη εταιρεία ResNovae LP – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων , μέλος της ABEC Group ώστε να εξασφαλίζεται ο διττός στόχος:

  • Άρτια αδειοδοτική και τεχνική Ανάπτυξη ενός project.
  • Αξιολόγηση Βιωσιμότητας μιας Επένδυσης και εξασφάλιση βέλτιστου βαθμού απόδοσης μέσω και της εξεύρεσης των αντίστοιχων χρηματοδοτικών πόρων.

View the embedded image gallery online at:
https://www.abec.gr/el/etairia/etairiko-profil#sigFreeId617d53438d

Twitter

Πρόσφατα Newsletters

Newsletter

Εγγραφή για λήψη ενημερώσεων.